Friday, January 9, 2015

7.8. 2013

Eilen illalla keskustelu nettipalstalla velloi valtoimenaan, siellä allekirjoittaneelle suositeltiin mm. pikaista maastamuuttoa. Eikä ollut ensimmäinen kerta, ja tuskin viimeinenkään, hohoo. Miksi ne aina haluaisivat että minä häivyn? Häipyisivät itse, jos kerran ottaa päähän. Menisivät sellaiseen maahan jossa köyhillä ja hulluilla ei ole mitään turvaa ja katsoisivat kuinka kiva siellä on olla, asua ja liikkua kaduilla. Semmoisissa maissa syrjäytyjät eivät nyssötä kiltisti pipo silmillä parempien ihmisten potkittavina, vaan ovat niitä jotka potkivat itse.

Mutta nyt se meuhkaaminen on jo laantunut. Jollain perverssillä tavalla olen hiukan pettynyt... Oli ihan jees päästä vääntämään oikein kunnolla, pitkästä aikaa! Tunsipa taas elävänsä, hahahahahah.

Sitä minä vain ihmettelen, kuinka samat ihmiset jotka perinteisesti ovat aina olleet kauhistelemassa Hommafoorumilaisten ja Suomen Sisun ja ääripersujen agendaa sun muita möläytyksiä, nyt kannattavat tätä pakkotyöjuttua. Eivätkö ne tajua että tämä on aivan yhtäläistä fascismia, vai eivätkö vain välitä? Vai kelpaako fasismikin silloin kun se käy yksiin omien ennakkoluulojen ja muun kieroutuneisuuden kanssa? Tekopyhyyttä, sanon minä. Mutta mitäpä muutakaan ns. normaali-ihmisiltä voisi odottaa, hah hah haa!


No comments:

Post a Comment