Tuesday, March 10, 2015

11.10. 2013

No niin, nyt on nähty sekin ihme että suomalainen ministeri eroaa, siis muustakin kuin puolisostaan. Ja oikein suorassa lähetyksessä! Yleensähän suomalainen ministeri istuu hallituksessa lujemmassa kuin paska Junttilan tuvan seinässä, mutta nyt tuli sentään lähtö.

Heidi Hautalan (jeeeee Heidi, Heidi go go go) olisi ollut syytä ruveta tyhjentelemään ministerinsalkkuaan jo siinä vaiheessa kun se pimeän työn teettäminen tuli ilmi. Helvetin jeesustelija ja tekopyhä niljake, en paremmin sano.

Niin muuten, saan mainita tässä kohtaa että vaikka toimeentulotukihakemuksen käsittely sujuikin tämän kuun osalta niin kuin pitikin, yksi juttu jäi vaivaamaan. Nimittäin se, että päätöksen mukana ei enää saapunut jatkohakemusta. Se on kuulemma käytäntö, sillä sossu odottaa asiakkaiden tulostavan hakemukset netistä.

Että sillä lailla. Entäpä ne asiakkaat joilla ei ole nettiä? Tai tulostinta? Pitääkö niiden mennä kunnanvirastolle ja hakea sieltä nippu jatkohakemuksia? Minusta tämä haiskahtaa siltä että näin yritetään vaikuttaa siihen, että asiakas jättäisikin toimeentulotuen hakematta.


(myöhemmin)

Johan oli sitkeä puhelinmyyjä äsken langanpäässä. Kyllä tuli nimittäin selväksi että olisi ollut tyrkyllä yhdeksän kuukautta Aku Ankkaa ja lisäksi kolme kuukautta Roope-Setää ja kirjaa ja lahjakorttia oikein äärettömän edulliseen hintaan. Aina kun mä sanoin “ei”, se aloitti sen ihan saman litanian uudestaan. Alkoi jo naurattaa kun se toistui ainakin neljä kertaa: “Pa paappa paappa paappa paa”.

Lopulta minä sanoin että minun puolestani tätä voidaan jatkaa vaikka koko päivä, mutta vastaus on silti ei. Silloin se antoi periksi. En ihmettelisi vaikka moni tilaisi koko helvatan paketin vain päästäkseen mokomasta tehomyyjättärestä eroon ja saadakseen sen jäkätyksen pois korvastaan.

Pitääpä muuten todeta että minusta on perin väärin että niin hienoa lehteä kuin Aku Ankka kaupataan noin vastenmielisillä metodeilla.

No comments:

Post a Comment