Friday, November 21, 2014

15.4. 2013

Minä olenkin reipas. Eilen vaihtelin kesägummit auton alle ja tänään kaupunkireissuuni kuului lähes hämmästyttävän monta pysähdystä. Ensin kävin tsekkaamassa paineet niistä kesänakeista, sitten kävin tankkaamassa, sen jälkeen pankkiautomaatilla ja sieltä menin Sitariin. Paluumatkalla poikkesin vielä kirpparilla siivoamassa myyntipöytäni ja tsekkaamassa ettei hintalappuja ole irtoillut tahi muuta vastaavaa.

Tavis-ihmisille varmaan normisettiä jonka suorittaminen ei sen kummemmin mietitytä, mutta meikäläiselle tuollainen on varsinainen saavutus. Toista oli silloin aikoinaan kun jo pelkkä kaupassa käynti oli niin suuren tuskan takana ettei ollut puhettakaan siitä että samalla reissulla olisi pitänyt tehdä vielä jotain muutakin!

Toimintakyky on nyt ollut aika hyvä, kuten yleensäkin keväisin. Ja sitten kun saa asioita tehtyä, se vielä ruokkii sitä reipasta ja aikaansaapaa fiilistä. Sellainen varjopuoli siinä tosin on että alkaa kummasti pukkelehtia mieleen, että kunpa pääsisi tästä limbosta pois eikä tarvitsisi käydä jatkuvaa paperisotaa ja olla naimisissa sossun ja Kelan ja työkkärin ja sairaanhoitopiirin kanssa. Toisaalta on tietysti ihan hyvä että tuo tulee mieleen (siinä vaiheessa on syytä huolestua tosissaan jos se lakkaa käymästä ajatuksissa), mutta liikaa sitä ei sovi miettiä. Muuten käy niin että on pian entistäkin katkerampi ja kiukkuisempi.

No comments:

Post a Comment