Saturday, October 25, 2014

6.2. 2013

Ville ulkoilutti taas tänään minun autoani, joten olen itse kököttänyt himassa ja värkännyt valitusta Tapiolaan (vaikka oikeastaan se osoitetaankin työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnalle). Se oli tavallaan helppoa kun sai käyttää sitä Kelaan lähtenyttä pohjana, vaikka piti sitä toisaalta jonkin verran muutellakin.

Eilen oli netissä hirveä pulina siitä kun kaksi Ylioppilaslehden toimittajaa oli tarkoituksella vääntänyt tortillat housuihinsa bussimatkalla, ja kirjoittaneet siitä sitten. Ottamatta sen kummemmin kantaa ko. tempauksen journalistiseen arvoon tahi merkitykseen, niin täytyy todeta että kerrassaan loistava juttu! Nyt jos sattuu joskus käymään niin että kakka rymähtää julkisella paikalla pöksyyn, ei tarvitse hävetä ollenkaan kun voi vain tyynesti ilmoittaa olevansa Ylioppilaslehdestä.

Housuun paskomisen lisäksi myös poliittisesti motivoitunut väkivalta on puhuttanut viime päivinä. Herra Tasavallan Herrapresidentti Sauli Niinistö sekä Eduskunnan Arvoisa Herrapuhemies Eero Heinäluoma ehtivät kilvan vakuuttamaan ja vannomaan, ettei suomalaisessa politiikassa ole sijaa väkivallalle. Eikä tietenkään olekaan, kai se nyt on selvää! Rahallahan suomalainen politiikka on aina hoidettu.

No comments:

Post a Comment