Wednesday, October 29, 2014

26.2. 2013

Edellisen merkinnän jatkeeksi sopiikin hyvin maininta tänään saapuneesta kirjeestä, courtesy of Tapiola: "Olemme siirtäneet valituksenne työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnan käsiteltäväksi, koska emme voi oikaista päätöstämme vaatimallanne tavalla". No niin, tämän siitä sitten sai kun ei suostunut ryhtymään Tapiolan asiakkaaksi, hahaa.

Voi miten harmi etteivät voineet oikaista päätöstään! Vaikka yritys oli varmasti kova! Suorastaan valtavin ponnistuksin koettivat päätöstä oikaista muttei oiennut! Voi sentään.

Juu. Nyt sitä valitusta pyöritellään sitten siellä muutoksenhakulautakunnassa 6 - 8 kuukautta ennen kuin siihen lyödään kirkuvanpunainen "hylätty" -leima. No, saapa olla kevään ja kesän rauhassa.

Tuon ilahduttavan kirjeen lisäksi postilaatikossa lojui tänään myös terveisiä sossusta. Nähtävästi oltiin Reetan kanssa osattu täyttää se King Ghidorahin pituinen hakemus oikein, kun toimeentulotuen pitäisi lävähtää ylihuomenna tilille. Mukana oli myöskin uusittu jatkohakemus, joka oli "vain" kolmisivuinen...

Nyt onkin ollut kirjoitustaukoa, kun olen keskittynyt seurailemaan hiihdon MM -kisoja. Eikä tässä ole edes tapahtunut mitään maininnan arvoista. Paitsi tietenkin se, että Ville kävi katsastamassa Rellun. Ensin piti vain hitsailla kynnyskoteloon ilmaantunut reikä umpeen ja taistella toimimattoman pissapojan kanssa. Mutta nytpä saa taas ajella pois tiehensä ja on yksi huoli vähemmän.

Ja nyt minä poika laitan kalasopan lämpiämään enkä kirjoita enää tänään mitään. Nettiin kirjoitettavia hävyttömyyksiä ja perseilyjä ei kuitenkaan lasketa jos sellaista sattuisi vahingossa tulemaan.


No comments:

Post a Comment