Thursday, October 2, 2014

20.12. 2012

Tänään on ollut todella hyvä päivä. Sitähän voisi tietysti miettiä että miksi näin on, mutta antaa olla. Mitä sitä puhki analysoimaan, pääasia että on kivaa.

Facebookissa kiertää taas joku uusi pöljä juttu, jota on etusivu pullollaan. Se on englanniksi ja siinä on ideana jotain tyyliin "mitä syntymäpäiväsi kertoo työurastasi" (jätän nyt tarkemman näkemykseni tällaisesta potaskasta kirjaamatta). Minäpä tein siitä sitten vähän omanlaiseni tulkinnan ja kirjoitin näin: "What your Birthday says about your career? Those born on 27th of the month are fucking useless and often have mental problems. This makes them most suited to be psychopaths, serial killers, couch potatoes, parasites, compulsive masturbators, angry loners, crazy cat ladies, fat, smelly, or dead".

Huomenna pitäisi sitten olla se maailmanloppu. Saapas nähdä osoittautuuko se yhtä karmeaksi pettymykseksi kuin suurin osa telkkarin uutuussarjoista, niissäkin on yleensä julmettu etukäteishehkutus ja mainostus mutta varsinainen anti jää peräti surkeaksi... Ei siinä muuten mitään, minun puolestani joutaisi tullakin mutta olisi harmi jos tämä päiväkirja jäisi jo nyt kesken.

No comments:

Post a Comment